Maak tijdens het kerstdiner een leuke groepsfoto in gala en stuur die naar bekenden.
Maak tijdens het kerstdiner een leuke groepsfoto in gala en stuur die naar bekenden. (Foto: Adobe Stock)

Durf een keer extra uit te pakken

REGIO - Iedereen hoort het wel eens voorbij komen: Wat een flauwekul, ik ga me niet feestelijk aankleden met kerst of waarom zou ik me met kerst uitsloven, als ik toch met mijn eigen gezin om de tafel zit! Dat is erg jammer, want het is juist leuk om jezelf eens extra op te doffen, juist voor je familie of vrienden. Wie zichzelf een keer extra goed verzorgd, voelt zich meteen feestelijker en dat werkt een extra positieve stemming in de hand en maakt het feest compleet.

Maak een leuke foto tijdens het kerstdiner en stuur die naar familie, vrienden of bekenden


Het kerstdiner is een leuk moment om een keer met de aanwezigen op de foto te gaan. We weten allemaal dat het voor velen een sobere kerst wordt, dan is het juist de bedoeling om er wat van te maken. En om iedereen erin te betrekken, stuur je de foto door naar familie, vrienden of bekenden.

Niemand heeft op dat moment het excuus om te zeggen: 'mijn haar zit niet goed'. Vaak kan een mooie pantalon of hoge dameshakken al een verschil maken. Er zijn mensen die de kerst vieren in echte galakleding. Dames hebben dan een prachtige jurk aan met veel glitters. Donkere kleuren zijn natuurlijk favoriet, dat is goed te zien in de modewinkels. Mannen zie je met Kerstmis vaak een leuke strik dragen of lakschoenen.

Winkeliers maken voor kerst vaak een feestetalage. Kledinginspiratie nodig? Kijk op de websites van de lokale kledingwinkels en doe ideeën op, zoek eens iets uit wat je normaal nooit zou dragen en durf een keer extra uit te pakken.

De diverse slagers, bakkers en groenteboeren hebben de meest heerlijke producten, waar een heerlijk diner van kan worden gemaakt. Eet smakelijk!