Kom trainen bij skeelervereniging Radboud in Medemblik of Wervershoof.
Kom trainen bij skeelervereniging Radboud in Medemblik of Wervershoof. (Foto: aangeleverd)

Skeelerlessen voor jeugd van start in Wervershoof en Medemblik

MEDEMBLIK - Het skaten ontdekt om tijdens de lockdown toch in beweging te blijven en wat frisse lucht te krijgen? Maar hoe moet je nu eigenlijk remmen, kom je soepeltjes de bocht door en blijf je stabiel op de skates?

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen weer trainen

Leer dat bij Radboud Inline-skating. Van maandag tot vrijdag van 18.00 tot 19.15 uur geven trainers les aan de jeugd tot en met 12 jaar. Op maandag en donderdag in Medemblik, op woensdag en vrijdag in Wervershoof. Neem eigen skates, bescherming en helm mee of leen deze bij de vereniging. Wie al schaatservaring heeft en bedreven is op skates, train dan dinsdag in Wervershoof.

De jeugd van 13 tot en met 18 jaar start ook weer met de trainingen, maar dan met 1,5 meter afstand. Dat kan op vrijdag van 19.15 tot 20.45 in Medemblik. Kom eens langs en probeer het eens.

Opgeven voor twee keer proeftrainen kan via www.radboud-inlineskating.nl, daar staat ook meer informatie.

De trainingen verlopen wel een beetje anders dan normaal in verband met de corona richtlijnen. Het is op punten wat minder gastvrij dan men normaal gewend is, maar het is met goede bedoelingen: zo krijgt het coronavirus geen kans.

Skeeleren is een ontzettend spectaculaire sport en leuk om te doen. En bij de vereniging is skeeleren ook nog eens gezellig.

Wie ouder is dan 18 jaar, moet nog even geduld hebben, want de vereniging maar voor deze groep nog geen trainingen verzorgen. Toch de weg op? Draag een helm!