Maak voor mama een mooi knutselwerk.
Maak voor mama een mooi knutselwerk. (Foto: Robert Kneschke)

Geef iets moois voor Moederdag

REGIO - Moederdag valt altijd op de tweede zondag in mei. Dit keer valt dat op 10 mei. Deze dag is vooral leuk voor kleine kinderen die een zelfgemaakt cadeautje kunnen geven aan mama. Vaak zelfs met een uit het hoofd geleerd versje.

Moeders vinden het leuk om een cadeautje te krijgen

Maar als volwassene is het ook best leuk om eens extra aan je moeder te denken en als verrassing iets leuks te doen of iets speciaals te kopen. Alle moeders vinden het leuk om een cadeautje te krijgen. Ook als ze zeggen dat er niets aan Moederdag gedaan moet worden! De verrassing is dan veel groter, dus eigenlijk nog meer reden iets te gaan doen.


Hoe Moederdag gevierd wordt, mag iedereen natuurlijk zelf weten. Geef haar een ontbijtje op bed of een cadeautje. Of neem samen met vader voor één dag alle huishoudelijke taken van haar over.

Verras moeder en geef een mooie invullen aan moederdag

Moeilijk om iets leuks te verzinnen? Denk bijvoorbeeld aan een mooi boek, haar favoriete muziek of een zelfgemaakte ketting. Lekkere luchtjes of een mooi boeket bloemen doen het ook altijd goed. Een mooie foto van de (klein)kinderen op canvas of een uitje. Lekker de natuur in, uitwaaien op het strand of naar een attractiepark. Neem haar mee uit eten of kook zelf een drie-gangen-menu voor haar. Een kaart met een lief gedichtje of een prachtige tekening maakt haar dag ook altijd goed.


Het gaat er deze dag vooral om, dat iedereen moeder laat zien hoeveel zij betekent.

Veel succes!

Bloemen doen het altijd goed op Moederdag.