Bella Cantara geeft weer een concert om van te genieten!
Bella Cantara geeft weer een concert om van te genieten! (Foto: aangeleverd)

Najaarsconcert Bella Cantara

SPANBROEK - Het opera- en operettekwartet Bella Cantara treedt zondag 4 oktober op in 't Kerkhuys, aan de Spanbroekerweg in Spanbroek.

Sinds een aantal jaar treedt Bella Cantara jaarlijks op in 't Kerkhuys en heeft daarmee een grote schare vaste bezoekers. Ook in dit bijzondere jaar, vanwege corona, wordt deze traditie doorgezet en genieten bezoekers weer van een afwisselend concert, met uiteraard opera en operette, maar ook met uitstapjes naar musical en het populaire genre. Dit jaar heeft het concert een andere opzet. Het kwartet treedt op volgens de richtlijnen van het RIVM, met voldoende afstand tussen toeschouwers onderling en het kwartet. Het concert wordt twee keer uitgevoerd: om 14.00 en om 16.30 uur.

Tegenwoordig bestaat het kwartet uit Joke Oud (alt), Hans van Niekerk (bas), Mirjam Betjes (sopraan) en Walther Deubel (tenor). Hans Weenink begeleidt Bella Cantera al jaren. Reserveren is verplicht, De toegang bedraagt 10 euro per persoon. Reserveren via Joke Oud: tel. 06-14498686 of via e-mail: jm.oud@quicknet.nl. en www.kerkhuys.nl. Wie via de site reserveert, moet het volledige adres invullen.