Kringloop & Kadowinkel Sogges organiseert de Dolle Dozen Dagen.
Kringloop & Kadowinkel Sogges organiseert de Dolle Dozen Dagen. (Foto: Elly Druif)

Dolle Dozen Dagen bij Sogges

AVENHORN - Wie een fanatieke puzzelaar is, graag avonden lang spelletjes speelt rond de tafel of iemand kent die hij een groot plezier doet om een leuke puzzel of spel cadeau te geven? Daar organiseert Kringloop & Kadowinkel Sogges iets leuks voor.

Puzzels en spelletjes voor de liefhebber

Van 7, 8, 9 en 10 oktober worden de Dolle Dozen Dagen gehouden. Deze staan in het teken van dozen vol puzzels en spellen die de winkel in de afgelopen periode heeft ontvangen. Buiten komt er dan ook een extra stelling te staan.

Actie

De leuke actie tijdens deze dagen is: drie halen, twee betalen! De actie geldt op het halen van twee spellen en één puzzel óf twee puzzels en één spel. Het goedkoopste artikel krijgt de klant gratis.

Gaat heel Koggenland massaal puzzelen én spelletje spelen met het gezin of kleine kring? Bovendien is dit ook een mooie kans om cadeautjes in te slaan. Voor verjaardagen, zomaar… óf voor de feestdagen die eraan zitten te komen.

Cadeautjes voor de feestdagen

De Kringloop & Kadowinkel Sogges is gevestigd aan Vijverhof 36 in Avenhorn. Klanten kunnen gratis parkeren bij het winkelcentrum.

De opbrengst van de Dolle Dozen Dagen gaat 100% naar Bake for Life. Zo dragen alle kopers bij aan de missie. Achter de schermen zijn de vrijwilligers ook fanatiek bezig met voorbereidingen voor de volgende themadagen. Zo vindt er in november een 'koemarkt' plaats en ook zijn ze al druk bezig voor kerst. Houd de website in de gaten, want er komt nog zoveel leuks aan!


Meer informatie is te vinden op www.sogges.nl.