Afbeelding
(Foto: archief Rodi Media)

Zin in een potje schaak? Kom spelen bij Degoschalm-Revanche in De Schalm

REGIO - De leden van Degoschalm-Revance speelden 10 maart hun laatste interne partij en het seizoen werd abrupt afgebroken door corona, uiteraard ook de externe bondscompetitie.

Omdat de corona-maatregelen zijn ingevoerd mogen de leden weer spelen. Op 8 september begonnen zij weer met de clubcompetitie. De jeugd vanaf 7 jaar is vanaf 29 september van 19.00 tot 20.00 uur welkom voor schaaklessen in de Schalm.

Nieuwe leden

Net als vele andere verenigingen heeft Degoschalm-Revanche ook te maken met een krimpend ledenaantal. Nieuwe leden zijn dus van harte welkom. De vaste speelavond is dinsdag vanaf 20.00 uur in Dorpshuis de Schalm, Dr. Nuijensstraat 14b in Westwoud. Degoschalm-Revanche heeft spelers met speelsterktes van hoog tot laag. Dus er kan bij de club op elk niveau gespeeld worden. Na afloop worden de partijen geanalyseerd om het niveau te verbeteren. Eén keer per maand wordt een partij van een van de leden gezamenlijk besproken. Op de clubavonden spelen de leden in een ongedwongen, gezellige sfeer, waarbij het plezier in het spelletje voorop staat.

Belangstelling?

Neem contact op via secretaris@degoschalm.nl. Kijk op www.degoschalm.nl en www.revanche.eddict.nl voor een eerste indruk van de verenigingen of kom een keertje kijken op dinsdagavond.