Banken en stoelen weer als nieuw.
Banken en stoelen weer als nieuw. (Foto: aangeleverd)

Na herstoffering meubels als nieuw

ALKMAAR/OVERVEEN - Joseph Wolters is al 25 jaar specialist in herstoffering van alles soorten meubels. Zo worden klassieke meubelen zoveel mogelijk naar originaliteit opnieuw gestoffeerd. Zij gebruiken hiervoor traditionele technieken en materialen zoals springveren, jutten, singles, paardenhaar en crin.

Moderne meubels zijn ook zeer geschikt om te herstofferen. Door het opnieuw te laten stofferen kunnen klanten hun meubel laten voorzien van een nieuwe stof en kleur, ze weer jaren vooruit.

Waarom nieuwe meubels kopen? Meubelstoffeerderij J. Wolters heeft alle oplossingen in huis om elk meubelstuk in een nieuw jasje te steken. De klant maakt een keuze uit hun enorme collectie meubelstoffen en een team van allround meubelstoffeerders staat klaar om het bankstel, stoel of eethoek vakkundig te stofferen. Ook repareren zij meubels. Denk aan het vastzetten van poten of (rug)leuning en het restaureren van antieke meubels. Door het opvullen van zitkussens wordt de levensduur van een bankstel verlengd.

Na gemiddeld vijf jaar zijn de meeste zitkussens aan vervanging toe. Dit is te merken aan vormverlies, veren door de kussen en overmatige plooivorming. We leven in een ‘weggooi maatschappij’, de garantie is voorbij en klanten kopen een nieuw bankstel om een bijdrage te leveren aan de economie. Maar het is niet noodzakelijk daaraan mee te doen!

Leerrenovatie

Meubelstoffeerderij J. Wolters is specialist op het gebied van leerrenovatie en heeft voor een juiste leerstoffering de kennis in huis. "Vervangen is niet altijd nodig. We bekijken samen met u de mogelijkheden om uw geliefde meubelstuk weer jaren te gebruiken. Een mogelijkheid is herbekleden."

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Zo zijn er verschillende kwaliteiten vullingen met eigen eigenschappen: polyether, koudschuim en HR-schuim. Ook voor het professioneel diep reinigen van meubels en tapijt zijn klanten bij Joseph Wolters aan het juiste adres. Een intensieve diepte reiniging verlengt de levensduur aanmerkelijk. De milieuvriendelijke meubelreiniging methode is geschikt voor het verwijderen van kringen, vlekken en vuil. Joseph komt graag langs voor een kosteloos advies en vrijblijvende offerte. Kwaliteit en betrouwbaarheid is de kracht achter elke opdracht.

Meubelstoffeerderij J. Wolters, Jan van Goyenstraat 1026 in Alkmaar en Bloemendaalseweg 247 A in Overveen, tel. 072-2029292 of 023-5459632.

Meer informatie is te vinden op www.Josephwolters.nl.