PWF kijkt terug en vooruit

De fractie van Progressief West Friesland kijkt terug op een bewogen jaar, waarbij het overlijden van raadslid Maria Weeber het dieptepunt was. Haar enorme vechtlust, waarmee ze zich sterk maakte voor de misstanden bij de overgang van zorgtaken naar de gemeente en haar inzet om de gemeente Medemblik te vrijwaren van meer windmolens en laagvliegers vanuit Lelystad, vergeten wij nooit!

Vliegveld Lelystad is nog steeds niet open en meer windmolens komen er niet in het grond- en watergebied van onze gemeente. Maar ook in 2021 is er nog veel om voor te strijden...

In de zorg is nog veel te verbeteren en nu gemeente Medemblik financieel in zwaar weer zit, mogen de zwakkeren onder ons niet de dupe zijn. Waarom hoeven huisvesters van arbeidsmigranten geen verblijfsbelasting te betalen en waarom nu dan zóveel geld naar de topsport?

PWF is al jaren bezig met ‘dossier stortplaats Wieringermeer HVC’ en nu ook Afvalzorg. We laten niet los, totdat de stankoverlast verdwijnt en andere gevaarlijke stoffen niet leiden tot problemen met onze volksgezondheid.

PWF wil dat u actief wordt betrokken bij de enorme opgave vanuit het klimaatakkoord. De omschakeling naar schone energie wordt alleen samen met u bereikt.

PWF is kritisch en wars van ongelijkheid en bewaakt de rechten van de natuur en welzijn van de mens.

PWF staat open voor suggesties en ideeën. Stuur een e-mail naar info@pwf-medemblik.nl.

Meer weten? Kijk op www.pwf-medemblik.nl.