De bal kan weer in het net.
De bal kan weer in het net. (Foto: Adobe Stock )

Kom voetballen bij vv Opperdoes

OPPERDOES - Wie wil sporten bij een gezellige dorpsclub, waar plezier en prestatie hand in hand gaan? Kom dan voetballen bij vv Opperdoes.

Ruimte in elke leeftijdscategorie

Voor elke leeftijdscategorie heeft de club ruimte voor versterking. Zowel in de jeugd als op recreatief niveau in het derde elftal. Of om de A-selectie te versterken. Het eerste en tweede elftal presteerden beiden goed in de vierde klasse zaterdag en het bestuur wil deze lijn graag voortzetten in het nieuwe seizoen. Met Martin Glim als trainer, het eerste elftal dat totaal in het nieuw wordt gestoken en de velden die een grote opknapbeurt krijgen, moet dat zeker goed komen.


Interesse? Inschrijven kan via www.vvopperdoes.nl/lid-worden of stuur een e-mailtje naar ledenadministratie@vvopperdoes.nl.. Elk lid die een nieuw lid aanbrengt wordt beloond met 25 euro. Des te meer zich aanmelden, des te beter voor de knip. Uitkering van het geld vindt pas plaats nadat de contributie van het nieuwe lid is geïnd.

Klussendag

Op sportief vlak staan de leden bijna drie maanden stil. Daarom wordt de jaarlijkse klussendag op zaterdag 13 juni groots aangepakt. Leden en hun ouders en supporters zijn deze dag welkom om samen het complex weer tip-top in orde te brengen voor het nieuwe seizoen. De onderlinge afstand van 1,5 meter wordt in acht gehouden. De klusjeslijst bestaat onder meer uit: schilder-, poets-, sjouw-, til- en groenwerk. Alle hulp is welkom. Zelf ideeën wat opgepakt kan worden? Graag melden bij Wiljan van Splunter.

Zin in voetballen?

De velden van voetbalvereniging Opperdoes liggen aan Sportlaan 2 in Opperdoes.