Jeroen Brink
Jeroen Brink (Foto: aangeleverd)

Signatuur Auto nieuw in Nibbixwoud

NIBBIXWOUD - Signatuur Auto Jeroen Brink startte 1 februari jl. aan de Overspoor 64N in Nibbixwoud. Jeroen Brink is geen onbekende in West-Friesland. De autospecialist heeft al ruim twintig jaar ervaring met de inkoop en verkoop van auto’s.

Werken met gebruikte auto's

Jeroen deed zijn ervaring op bij grote dealerbedrijven als Martin Schilder, Heron Auto(Stern) en Broekhuis. Het werken met gebruikte auto’s spreekt hem het meeste aan. De passie voor auto’s en graag willen werken met klanten zijn nog altijd de drijfveer.

Droom die uitkomt

“Om voor mezelf te starten was altijd een grote droom die nu werkelijkheid is geworden. Eind 2019 deed zich die mogelijkheid voor en vanaf februari startte ik vanuit het pand in Nibbixwoud. Het kunnen werken met alleen de klantwens in gedachte, het leveren van kwalitatief perfecte auto’s en het personaliseren van de auto is superleuk en dankbaar werk. Door mijn brede ervaring en grote netwerk zie ik vaak auto’s die nog niet op het internet staan, zodat ik uitstekend in staat ben de auto te vinden die het meest aansluit op de wens van de klant. Zowel via import, grote leasemaatschappijen, dealerholdings en groothandels kan ik auto’s inkopen die uniek zijn en die nog verder personaliseren, voorzien van mijn Signatuur!"

Twintig jaar ervaring in autobusiness

Kijk voor de huidige voorraad op www.signatuurauto.nl of toets signatuur auto in op Google en zie alle informatie.

"In deze bijzondere tijd een nieuw bedrijf starten is uitdagend, zeker met de nieuwe richtlijnen, maar ik heb veel vertrouwen in de toekomst en zie het positief in. Voor de eerste tien bezoekers die langskomen met de advertentie ligt een luxe attentie klaar met mijn eigen Signatuur.

Afbeelding