"Een eldorado van vogels." (Foto: aangeleverd)

Ons favoriete plekje

GROSTHUIZEN - "Dit is een foto van onze tuin", mailt Pé de Jong uit Grosthuizen. "De voeting van ons magazijn waar eens de levensmiddelen stonden is nog te zien. Rechts onze volière waar de kanaries het reuze naar de zin hebben. Links waar eens onze rijdende winkel stond heeft onze zoon Anjo een vijver aangelegd met veel goudvissen. We hebben er nu een net over gespannen, want een blauwe reiger dacht dat het een koud buffet was en heeft hem een keer helemaal leeggevist!

Achter de tuin de voormalige kerksloot die voor de verkaveling veel breder was en richting de Jaagweg gaat. Hier kon je, toen er nog winters waren, heerlijk schaatsen. Al met al een fijne plaats om onze hobby tuinieren uit oefenen. Het is een eldorado van vogels."

En wat is jouw favoriete plek? Wat is de plek waar jij je nu vermaakt? Jouw tuin, balkon, een ander plekje of het mooie uitzicht vanuit huis? Stuur een foto van jezelf op jouw favoriete plek naar redactie.hrn@rodi.nl (Hoorns Nieuwsblad) en vertel waarom deze plek zo fijn is. Stuur een liggende foto van minimaal 1 mb. Misschien plaatsen we dan binnenkort jouw foto in de krant.