Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Genieten als god in Frankrijk bij Restaurant de Egelantier

WIJDENES- Restaurant de Egelantier is weer open! De eerste weken na de horeca lock down zitten erop. "Het was alsof", zo vertellen Henk en Annette van Restaurant de Egelantier, "ze met een nieuwe zaak begonnen zijn. Heel apart."

Zij zijn ook verheugt dat er begrip is voor het 'nieuwe normaal'. "Normaal is het natuurlijk niet en dat zal ook nog wel even op zich wachten. Het is voor nu de werkelijkheid en met een beetje begrip en respect voor de situatie en elkaar gaan we er een mooie zomer van maken."

Deze zomer

Bij restaurant de Egelantier is de sfeer ontspannen en smaakt het eten goed. U kunt op het zonnige terras evenals in het restaurant genieten van 14.00 uur tot 16.30 uur van de kleine kaart en vanaf 17.30 uur van de dinerkaart. De basis is de Franse keuken in al zijn eenvoud. De gerechten worden met kennis en liefde bereid van dagschotel tot plate-service of een uitgebreid diner. Jong of oud, toevallige reiziger of buurtbewoner, in je eentje of met meer, iedereen is thuis bij de Egelantier. Alles natuurlijk binnen de coronaregels.

Deze coronatijd vraagt om creatieve oplossingen voor ieders gezondheid. Bij de Egelantier werken we volgens het protocol van Koninklijke Horeca Nederland. Reserveren is niet nodig, maar is voor het diner aanbevolen.


De Egelantier, 't Wuiver 32 in Wijdenes. Telefoon: 0229 501286, e-mail: info@egelantier.net.