Afbeelding

Hoe heter, hoe beter!

REGIO - De eerste hete zomerse dagen heeft iedereen achter de rug en er volgen er nog velen. En het wordt alleen nog maar heter, want de Hele Hete Zomerweken van EP:Beerepoot zijn namelijk van start. Profiteer van overdreven hete aanbiedingen met verfrissende service!

Een aangename temperatuur, een zomers muziekje, zonnige adviseurs en de geur van verse koffie. Dat is lekker binnenkomen! EP:Beerepoot doet er alles aan om klanten het ideale vakantiegevoel te geven. De zoektocht naar de beste elektronica geeft hen meer energie dan een zonnige dag. Vooral omdat iedereen nu profiteert van overdreven hete aanbiedingen én verfrissende service! Wasmachines, drogers, televisies, stofzuigers en audio zijn fors in prijs verlaagd. Dit geldt ook voor kookgerei, keukenmachines en -accessoires. Wie meer van kou houdt? Ook koelkasten, vriezers, ventilatoren en airco’s gaan weg voor verrassend lage prijzen.

Lekker verfrissend

Klanten genieten extra van hun vakantie, want zij ontvangen bij geselecteerde producten gratis inbouwservice, een Dyson Pure Cool Me of een Dyson Pure Cool Tower cadeau met een waarde oplopend tot maar liefst 549 euro. Cool de zomer door! Kijk voor deze actie en de geselecteerde producten in de folder in de bijlage.

Nieuwe workshopdata

Ook in de vakantieperiode gaan de handjes uit de mouwen tijdens onze overheerlijke workshops. Ga aan de slag met onze Kamado BBQ’s, inductiekookplaten en (stoom)ovens. Bekijk de nieuwste data op www.epbeerepoot.nl.


Iedereen is van harte welkom in één van de zes vestigingen. Goede service is namelijk altijd in de buurt. Winkel Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.