Huur Bloid in voor een onkruidvrije omgeving.
Huur Bloid in voor een onkruidvrije omgeving. (Foto:aangeleverd)

'Onkruidvrij en skoön'

SPANBROEK - Presenteren begint op straat; bij de bedrijfsoprit of toegang tot het terras of entree. Een terras met 'kuithoog' natuurtapijt hoort daar niet bij. En een erf dat alleen nog te betreden is met laarzen en anti-tekenbroek word lastig.

Afgezien van het feit dat groene aanslag super 'slippery' is en onveilig. Gif spuiten mag niet meer en is ook niet meer van deze tijd. Onkruid word soms bestreden met azijn of zout. Beiden zijn absoluut gif voor de overige beplanting en zelfs zeer slecht voor vele soorten klinkers, tegels of natuursteen.

Is er dan helemaal niets tegen te doen? Jazeker! De West-Friese straatveger gaat ervoor. Onkruidkoken is het beste alternatief voor chemische onkruidbestrijding, namelijk onkruid bestrijden met de gepatenteerde Kokend Heetwater Techniek. Door uitsluitend met schoon kokend heet water van exact 99°C het onkruid te besproeien wordt de celstructuur van de plant vernietigd en sterft deze af. Dit besproeien gebeurd met een lage uitstroomdruk (1,5 bar). Dit maakt de onkruidbestrijdingsmachines geschikt voor alle verharde- en halfverharde oppervlakken; paddocks, stapmolens of andere dierenverblijven. Geen opspattend vuil als gevolg van hogedrukwater, 'skoön' dus.

Komt het onkruid dan niet meer terug? Ja, zeker wel. De natuur groeit altijd door en kent geen grenzen. Dus zonder verdere actie komt het onkruid terug. Machinaal vegen completeert het dienstenpakket. Het werkt preventief en veilig. Elk bedrijf, agrariër, staleigenaren, instellingen en particulieren kan informeren naar het onkruidbeheersplan of bedrijventerreinonderhoud. Regelmatig onderhoud zorgt voor een veilige en nette omgeving. Denk aan een periodiek onderhoudscontract. Ingewikkeld is het niet en ook niet duurder.

Neem contact op via tel. 06-51328848 of kijk op www.123onkruidvrij.nl of Facebook.