Cantabile boekenmarkt

Cantabile houdt op 19 september 13.00 uur voor de tweede keer een grote boekenmarkt in dorpshuis Cultura, aan de Kleingouw in Andijk.

Verkoop, verloting of gewoon gezellig

Op de diverse kramen staan niet alleen maar boeken te koop, maar ook elpees, cd’s, dvd’s en puzzels.

Wie van een gokje houdt, kan meedoen met de verloting. Iedereen maakt kans op prachtige prijzen.

De organisatie kan dit keer niet het draaiboek van vorig jaar gebruiken in verband met de corona-maatregelen. Zij heeft flink nagedacht over hoe ze de boekenmarkt veilig laten verlopen. Het is de bedoeling dat iedereen zich aan de verplichte corona-maatregelen houdt en de aangegeven looprichting volgt van de markt. Er is voor voldoende ventilatie gezorgd. Als de marktbezoekers zich netjes houden aan deze voorschriften, wordt het een mooie middag voor de leden van Cantabile.

Wie iets op de markt koopt, gaat natuurlijk met een goed gevoel naar huis én zorgt ervoor dat Cantabile door de opbrengst van de markt nieuwe muziek kan aanschaffen.

Popkoor Cantabile bestaat inmiddels 28 jaar en bestaat uit zestig leden. Het koor zingt poprepertoire in de ruimste zin van het woord en is momenteel bezig om een concert voor te bereiden waarin reclameliedjes centraal staan. De datum is nog niet bekend.

Een repetitie bijwonen? Kom dan vrijdag tussen 19.30 en 21.30 uur naar het dorpshuis. Iedereen is van harte welkom.