V.l.n.r: Loulou, Nina, Wendy, Wilma en Margret zien je graag met een op en top outfit de winkel verlaten.
V.l.n.r: Loulou, Nina, Wendy, Wilma en Margret zien je graag met een op en top outfit de winkel verlaten. (Foto: aangeleverd)

'Met op en top outfit winkel verlaten'

SPANBROEK - Tokoloco Fashion is in de wijde omgeving bekend door haar collectie dames- en herenkleding. Maar het uitgebreide assortiment is aangevuld met een prachtige schoenenafdeling. Een kijkje nemen is écht een must.

Margret Schipper: "Waarom schoenen erbij? Eigenlijk heel simpel, we kregen er veel vraag naar: waarom doen jullie er geen schoenen bij? Dat hoorden we vrijwel dagelijks. En de ruimte hebben we, waar we bijna niets mee deden. Het had even tijd nodig, bovendien zitten we in een rare (corona)tijd. Daar moesten we dus goed over nadenken. Maar we namen de stap en gingen hard aan het werk om er een prachtige winkel van te maken. Het is een ‘familie-dingetje’ voor ons, waar dochter Nina en zoon Tim ook heel belangrijk in zijn, met ideeën, verbouwen, inkoop, enz. En het is een plaatje geworden, waar we supertrots op zijn. En zo ontzettend leuk om onze kledingzaak helemaal compleet te maken."

Alle leeftijden

Tokoloco Fashion startte zaterdag 5 september met de schoenen voor dames, heren en kinderen. "Het was een topdag met enthousiaste klanten, vrienden en iedereen die even langs kwam om te kijken. Een grote opening kan niet in de deze tijd, dus verspreiden we die; met de hele week 10% korting op de hele nieuwe collectie. Zowel op kleding, als schoenen. Een prachtige collectie met mooie warme najaarskleuren: cognac, army-groen, warmrood, bruintinten, enz. We hebben de kledingcollectie opgefrist met een paar nieuwe merken, zoals Red Button: top damesbroeken met een geweldig pasvorm en Fos: een snel op de vraag inspringend merk met veel tops, breisels en jurken. Voor de mannen TwinLife, een merk die nóg een maatje groter gaat, tot 4XL. Van schoenen hebben we onder meer Rieker, Sprox en Patrick in huis. Waar we een compleet assortiment mee wegzetten voor dames, heren en kinderen. Wekelijks komen nieuwe modellen binnen, wat de winkel steeds vernieuwd .De schoenen passen uiteraard precies bij het segment kleding dat we aanbieden, Mooie kwaliteit en heel goed betaalbaar!"

Nieuw

In Spanbroek werd 5 september de jaarmarkt gehouden. "Het was een bijzonder drukke dag. We zijn overal bezig geweest: buiten, binnen, kleding en schoenen. Maar het ging super, ook voor onze nieuwe medewerkers, een spannende ‘vuurdoop’. Wij zijn blij en trots dat we dit gerealiseerd hebben in onze Tokoloco Fashion, die zo, na precies dertien jaar weer helemaal ‘als nieuw’ verder gaat en waar iedereen van harte welkom is."

Stap eens binnen bij Tokoloco Fashion, Herenweg 50 in Spanbroek of kijk op www.tokoloco.net.