Fitter met fitness in de Bloesem
Fitter met fitness in de Bloesem (Foto: Rianne Broeze-Noordegraaf)

Open dagactie in De Bloesem

Stilgezeten tijdens de vakantie-periode? Dan is dit het moment om weer iets sportiefs te gaan doen. Kom zondag 13 september naar de open dag in De Bloesem, Conferencelaan 19 in Wognum.

Neem een kijkje in de fitnessclub, stel vragen en ontdekken of dit bij jou past. Schrijf je in tijdens de open dag en profiteer. Dat kan ook via www.debloesemwognum.nl. Betaal geen inschrijfgeld à 35 euro en ontvangt 10 euro shoptegoed om te besteden in de ledenwebshop.

Sporten tijdens corona

In de fitnessclub worden verschillende maatregelen genomen om de veiligheid van de leden en collega’s te waarborgen, denk aan de richtlijnen van de 1,5 meter-samenleving.

Er zijn specifieke looproutes en sporters desinfecteren bij binnenkomst de handen. Er is voldoende ruimte tussen de fitnessapparatuur en door de gehele ruimte staan desinfectiedoekjes om het apparatuur na gebruik schoon te maken. Toiletten, kleedkamers en apparatuur worden regelmatig schoongemaakt

Reserveren voor de fitness is niet verplicht. Voor de groepslessen wel. In de club is een goed luchtventilatiesysteem.

Wel of niet iets voor jou? Probeer een abonnement voor drie maanden, doe een fitheidstest en bekijk de resultaten na de persoonlijk samengestelde oefeningen. Het abonnement is daarna maandelijks opzegbaar. Ook kun je kosteloos jouw abonnement tijdelijk stopzetten.

Kom naar de open dag in De Bloesem. Meer weten? Kijk op Instagram en Facebook.