Een tuin, aangepast aan de wensen van de klant, zorgt ervoor dat er in geleefd wordt.
Een tuin, aangepast aan de wensen van de klant, zorgt ervoor dat er in geleefd wordt. (Foto: aangeleverd)

Piet Dudink zorgt voor buitenbeleving

SPIERDIJK - Piet Dudink van P&W Walbeschoeiingen, veranda’s en dienstverlening had 25 jaar ervaring en vond het tijd om voor zichzelf te starten. Zo gezegd, zo gedaan en toen brak het corona-virus uit.

Steeds vaker wordt de tuin betrokken bij de woonbeleving van een huis. De tuin wordt zo ingericht dat men met een regenbuitje niet meer naar binnen hoeft. Een veranda kan een verlenging zijn van het huis, maar ook elders in de tuin is het een plek om tot rust te komen en te genieten van al wat de tuin te bieden heeft.

Veranda's zijn er in alle soorten en maten. Piet overlegt eerst met zijn klant wat hun wensen zijn, daarna maakt hij een plan en samen wordt een passende veranda uitgezocht. Met openslaande deuren, ramen, dakpannen of leien, er zijn vele mogelijkheden. Op maat gemaakt of een bestaande veranda, die Piet natuurlijk met alle liefde in elkaar zet.

Een huis aan het water is fantastisch. De walkant kan op vele manieren worden ingevuld, denk aan een steiger aan het water, of de walkant verhogen, zodat de tuin meer gelijk loopt. En om kinderen te beschermen is het natuurlijk veiliger om daar een schutting neer te zetten. Piet is van alle markten thuis en kan een compleet plaatje aanbieden.

Klanten kunnen ervan uit gaan dat Piet kwaliteit aflevert. Het moet gewoon goed zijn, vindt hij. Vraag hem eens vrijblijvend om langs te komen en de mogelijkheden te bespreken voor de tuin. Welke materialen zijn er die gebruikt kunnen worden, Piet weet het allemaal.

P&W Walbeschoeiing, veranda’s en dienstverlening is gevestigd in Noord-Spierdijkerweg 158 in Spierdijk, tel. 06-38261594. Meer informatie: www.penwwalbeschoeiingen.nl.