Vraag digitale hulp en word daar beter van.
Vraag digitale hulp en word daar beter van. (Foto: puckillustrations - stock.adobe.com)

Hulp op afstand met cliëntondersteuner

Iedereen leeft nu in een bijzondere tijd. De coronacrisis heeft gevolgen voor alle mensen. Het kan leiden tot stress, zorgen en spanning.

Ondertussen gaat de behoefte aan zorg of hulp gewoon door, of wordt zelfs groter. Wie heeft, of een gezinslid, op dit moment hulp of ondersteuning nodig, maar weet niet hoe dit aan te pakken? Of wie maakt zich zorgen om een ouder wordende vader of moeder? Denk dan aan de onafhankelijk cliëntondersteuner. Deze ondersteuner kan iemand gratis van informatie en advies voorzien of kortdurend ondersteunen op het gebied van zorg en welzijn.

Komt de onafhankelijk cliëntondersteuner normaal bij thuis om te helpen, in deze coronatijd vindt de hulpverlening plaats op afstand, via telefoon of beeldbellen. En hiermee blijken de cliëntondersteuners ook heel goed te kunnen helpen.

BuroFlo is een zorg- en welzijnsorganisatie in West-Friesland die onafhankelijke cliëntondersteuning biedt. In contact willen komen met een van de cliëntondersteuners? Stuur een e-mail naar cliëntondersteuner@buroflo.nl of bel 06-18343944. www.buroflo.nl.