Bestuur MirandaMiania.
Bestuur MirandaMiania. (Foto: aangeleverd)

MirandaMania trouw supporter

MEDEMBLIK - De tiende editie van MirandaMania zou in maart gevierd worden. Covid-19 gooide roet in het eten. Een halve week voor de datum blies het bestuur het evenement af. Tot september zijn evenementen verboden, maar 31 oktober een nieuwe kans in MC de Muiter. Als de maatregelen niet worden verlengd natuurlijk.

MirandaMania heeft als motto: sporten voor goede doelen. "Belangrijk is de financiële ondersteuning van Stichting Melanoom. Maar als supporter van Medemblik steunen we ook lokale doelen: een jaarlijkse bijdrage aan Inloophuis Medemblik, steun aan Lime-patiënten Doreen en Robin en Neuroblastoom-patiënten Madelief en Nathaniël. Ondersteuningsaanvragen indienen kan via info@mirandamania.nl", zegt Roel.

Het bestuur dankt alle sponsoren en vrijwilligers voor hun bijdrage aan MirandaMania. zij zijn ook allemaal supporters van Medemblik. Zonder hun onvoorwaardelijke inzet is de organisatie onmogelijk.

"Of het in oktober doorgaat, weten we niet. We hopen dat de spinning-marathon en het muziekfestival dan plaatsvinden.Er is nog geen duidelijkheid. De spinning-instructeurs en muzikanten zijn er klaar voor. Ook zij hebben een moeilijke tijd, daarom zijn wij op zoek naar sponsoren die de muziek willen ondersteunen. Medemblikkers, alvast bedankt en hopelijk tot gauw."

Bestuur: Mark Meendering, Roel Braaksma, Cees, Meijaard, Marco Jonk en Gerard Meijaard.