Voor een moederdagcadeau ga je naar Etos Jong in Medemblik

MEDEMBLIK - Voor wie het nog niet weet of prompt is vergeten: zondag 10 mei is het Moederdag. Een dag waarop moeders worden verwend door de kinderen. Tekeningen, knutselwerkjes, maar ook leuke, mooie of lekkere cadeautjes.

"Alle moeders verdienen het om dit jaar extra in het zonnetje gezet te worden", vindt Raymond Kaandorp van Etos Jong. "Wij hebben de heerlijkste geuren en de mooiste pakketten in onze winkel voor de allerliefste moeders. Er is vast iets bij waar je jouw moeder heel blij mee kan maken. Verras haar, dat heeft ze vast verdient."

Op tijd een cadeau halen

Alle vaders en kinderen zijn van harte welkom in de winkel in de Nieuwstraat om te kijken wat Etos Jong te bieden heeft. "Maar we willen graag iedereen verzoeken: kom op tijd! Wees de extreme Moederdag-drukte voor door begin van de week een cadeautje uit te zoeken. We kunnen dan iedereen uitgebreid adviseren en pakken het cadeau met heel veel liefde in."

Bezorging

Etos Jong heeft een extra service voor Moederdag. "Het mogelijk om een moederdagcadeau te laten bezorgen op zaterdag 9 mei. Voor vragen kunnen klanten ons altijd bereiken via tel. 0227-541632 of stuur een e-mail naar info@etosjong.nl.