De kinderen luisteren aandachtig.
De kinderen luisteren aandachtig. (Foto: aangeleverd)

NextGen Kinderopvang zet gezin centraal

OBDAM - Kinderopvang ‘t Stationnetje is afgelopen zomer overgenomen door NextGen Kinderopvang, waardoor de continuïteit van de kinderopvang is gewaarborgd. Het bestuur vindt het jammer dat het niet groots gevierd werd vanwege corona.

‘t Stationnetje is een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar en voor- en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Alle pedagogische medewerksters zijn betrokken bij de opvoeding van de kinderen en zorgen voor een sfeer waar ieder kind zichzelf is en er volop ruimte heeft voor ontwikkelen. Met hun pedagogische kennis zijn zij een vraagbaak voor ouders.

Toezichthouder GGD was én is zeer tevreden met de kwaliteit van de kinderopvang. Dit wijzigt ook niet!

't Stationnetje heeft als voordeel dat de BSO-kinderen na een dag in de schoolbanken loskomen van school. Daarnaast doen zij leuke activiteiten buiten de locatie zelf.

NextGen Kinderopvang zet de opvangbehoefte van het gezin centraal. Wie op zoek is naar flexibele opvang of vaste dagen, het is allemaal mogelijk. Ook is er een urenbundel waarbij ouders een vast aantal uren per maand afnemen en alleen de uren die gepland zijn worden afgerekend. Ouders waarderen dat, het is wel zo eerlijk en zij kunnen ook gebruik maken van de grote-gezinnen korting.

De huiselijke locatie van NextGen Kinderopvang, Dorpsstraat 177 in Obdam, opent vanaf 06.30 uur, maar past de openingstijden aan als daar behoefte aan is. Alles voor een gelukkig gezin. Meer weten? Bel 0226-450235 voor een rondleiding of kijk op www.nextgenko.nl. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan ook, met tips en wetenswaardigheden over opvoeden.