Plant je eigen tulpenbollen.
Plant je eigen tulpenbollen. (Foto: aangeleverd)

Herfst in Land van Fluwel

SINT MAARTENSZEE - De wind giert in de herfst niet alleen rond de huizen, maar ook in je hoofd kan het stormen. Dan is het de hoogste tijd om naar buiten te gaan. Uitwaaien kan ook deze herfst als geen ander op het avonturenparadijs Land van Fluwel in Sint Maartenszee. Verleg je grenzen en maak nieuwe avonturen. Ga daarna ook nog eens met een prachtige pot tulpen naar huis om in het nieuwe voorjaar weer op te bloeien.

Tulpen planten en seizoenskaart actie

Gelegen in het grootste bloembollengebied ter wereld laat Land van Fluwel de jeugd graag kennismaken met de bekendste bloem ter wereld: de tulp! Vanaf zaterdag 10 tot en met zondag 18 oktober planten kinderen gratis hun eigen tulpenbollen. Dit jaar planten de kinderen hun bollen op schalen en potten, zodat ze direct mee naar huis kunnen. En dan kan het lange wachten beginnen… wie heeft in april de mooiste tulpen op het terras staan. Degene die de mooiste foto stuurt, wacht een mooie verrassing!

Plant je eigen tulpenbollen en stuur een foto

Pak je voordeel en koop een seizoenskaart

Een jaar lang avontuur is wat je wilt. Alle losse momenten kunnen aangrijpen om even lekker helemaal los te gaan op Avonturenparadijs Land van Fluwel in Sint Maartenszee. Voor de vroege -avontuurlijke- vogels geldt tot het eind van het huidige seizoen een spectaculaire actie!

Avonturenpas

Koop in oktober 2020 je avonturenpas voor volgend seizoen bij de kassa op het park en geniet die dag gratis. De prijzen voor een avonturenpas voor 2021 bedragen 30 euro voor kinderen tot en met 13 jaar, oudere avonturiers betalen 27 euro. Kijk voor exacte informatie even op www.landvanfluwel.nl

Land van Fluwel is gedurende de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.