Patrick en Chantal zijn beiden creatieve, hardwerkende, doorzetters met een groot hart voor kinderen met een zorgvraag.
Patrick en Chantal zijn beiden creatieve, hardwerkende, doorzetters met een groot hart voor kinderen met een zorgvraag. (Foto: aangeleverd)

Ont-zorghuis Chancare

ZZP verpleegkundige en Gespecialiseerde gezinsbuddy Chantal Schakelaar. 25 jaar ervaring in ambulante begeleiding, verpleging, verzorging, logeeropvang, pleegzorg en coaching. Eigenaar van Ont-zorghuis Chancare. 0 jaar -16 jaar. Vrijwilliger bij NEE eten en lid van de MAR van NEE eten. Gespecialiseerde eetstoorniscoach voor tieners.

Sinds oktober 2019 zijn Patrick en Chantal Schakelaar, ouders van 3 tieners, begonnen met het Ont-zorghuis Chancare. We hebben 1 doel voor het hele gezin: ‘Zorgen met een warm hart’.

Opvang op maat

De kinderen die bij het Ont-zorghuis komen zijn 0-16 jaar en kunnen 7 dagen in de week komen. Het is allemaal opvang op maat. Het kan 1,3 dagen zijn maar ook voor 1 maand. Het is echt een op een of een op twee begeleiding. We kunnen maximaal 6 kinderen hebben om de zorg te kunnen geven die wij willen. Het Ont-zorghuis is voor kinderen die HSP, ASS, overprikkeling, gedrags- en eetproblemen hebben. Alles zorg wordt geleverd vanuit het hart, daarom de term ‘zorgen met een warm hart’.

Ontwikkel & ontprikkel

Er is op het terrein een Chillhuis, een Creahuis en een kas met planten. Er zijn konijnen en 2 cockerspaniels om te verzorgen. Patrick maakt spullen van hout met de kinderen die dat graag willen. Patrick en Chantal zijn beiden creatieve, hardwerkende, doorzetters met een groot hart voor kinderen met een zorgvraag. In 2020 zijn er al een hoop lieve kinderen geweest die het zorgeloos ontwikkelen en ont-prikkelen bij het Ont-zorghuis hebben mogen ervaren en we hopen dan ook dat er nog velen mogen komen.

Afbeelding