Shoppen voor Sinterklaas en kerst doe je in Opmeer/Spanbroek
Shoppen voor Sinterklaas en kerst doe je in Opmeer/Spanbroek (Foto: Pexels)

Shoppen doe je in Opmeer/Spanbroek

De wereld ziet er anders uit, de winkels zien er anders uit maar…het is nog steeds gezellig in Opmeer/Spanbroek. Nog een paar dagen tot het grote sinterklaasfeest en daarna kijken de winkeliers uit naar kerst. Een periode waarin zij graag mensen verrassen.

Doneer ook aan de wensboom

De winkels in het centrum van Opmeer/Spanbroek deden er alles aan, zodat iedereen veilig kan winkelen. Klanten tonen dat ze dit waarderen en laten de winkeliers niet in de steek en daar zijn ze blij mee!

Feestmaandactie

De winkeliers houden een feestmaandactie. Bij besteding van minimaal 10 euro bij de aangesloten winkels ontvangt iedere klant een kraslot. Hiermee maakt die kans op leuke prijzen! Krassen maar!

Bij het winnen van een prijs kan een klant ervoor kiezen deze te doneren aan de wensboom. De winkeliersvereniging steunt dit mooie doel. Dus… kras het lot open en beslis…houd de prijs zelf óf doneer deze aan de wensboom, zodat de winkeliers nóg meer wensen kunnen vervullen! Bij elke winkel staat een bus.

Wensboom

De wensboom staat op 18 en 19 december op verschillende locaties in de gemeente. Wie heeft een bijzondere, liefdevolle, hartverwarmende wens voor een ander? Hang deze wens in de boom en wie weet, wordt die vervuld?

De actie van de Winkeliersvereniging loopt nog tot en met 24 december.


Wees loyaal, shop lokaal!

De leukste kerstcadeautjes vind je bij de ondernemers in Opmeer/Spanbroek
Afbeelding