Deel dromen over het centrum

WERVERSHOOF - De ondernemers van Winkelend Wervershoof en de gemeente Medemblik willen graag van bewoners en belanghebbenden weten hoe zij het winkelgebied van Wervershoof in de toekomst zien.

Hoe wordt de aantrekkingskracht en de ‘couleur locale' van het centrumgebied vergroot? Hoe wordt leegstand voorkomen? Hoe wordt een fijne plek gemaakt van en voor mensen uit het dorp?


Winkelend Wervershoof houdt van maandag 7 tot en met zaterdag 12 december, samen met de gemeente en De Plekkenmakers, een (online) Dromenlab. Iedereen kan zijn of haar droom voor het winkelgebied delen via www.dromenlab.nl/wervershoof.

Bewoners, ondernemers, organisaties, frisdenkers en criticasters; jong en oud zijn welkom om mee te denken over de toekomst van het winkelgebied. Denk actief mee en schrijf je, via de site, in voor een creatieve online sessie op 9 of 10 december en wordt thuis verrast met een goodiebag van lokale ondernemers. Doe mee en volg alle dromen en inzichten die het Dromenlab opbrengt en die voeding geven aan de visie om het winkelgebied sterker op de kaart te zetten.

Interactief en creatief

Dromenlab® is een initiatief van de Plekkenmakers en is een interactieve en creatieve methode om met elkaar ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. De Plekkenmakers strijken met hun lab (online) neer in het centrum en dagen met reuring en publiciteit inwoners uit om ideeën te spuien en wensen voor of zorgen over de toekomst van het centrum te delen.