Leden kunnen bij Optisport ook in de buitenlucht sporten.
Leden kunnen bij Optisport ook in de buitenlucht sporten. (Foto: Gustavo Fring / Pexels)

Optisport brengt je in beweging

Ook de deuren van Optisport moesten op 16 maart dicht. Wij hebben echter vanaf dat moment niet stil gezeten. Om van de nood een deugd te maken hebben wij onze locatie in Medemblik flink onder handen genomen. Bijna alle muren en plinten zijn geverfd. Sommige muren zijn van kleur veranderd en fris wit geworden. Hier en daar is het Optisport logo op de muren geschilderd. Alles is geschrobd en gepoetst.

Buiten sporten

De sportscholen mochten geruime tijd nog niet open. Alle abonnementen bij Optisport werden bevroren. Buitensporten mocht vanaf 11 mei wel. En dus zijn we bij Optisport Health Club Medemblik aan de slag gegaan om een zo breed mogelijk aanbod aan buitensportlessen te realiseren. Vanaf 22 mei kon er, op basis van reservering, in de ochtend gesport worden op het terrein van FC Medemblik, in de avond op het plein voor SG De Dijk en ook de velden langs het Admiraalspad worden gebruikt. Deze lessen worden buiten gegeven.


Vanaf 1 juli mogen we onze leden weer binnen ontvangen. Iedereen kan weer fitnessen en onze groepslessen starten als vanouds. Alles op basis van reservering en met een beperking in het aantal deelnemers. Wij brengen u graag weer in beweging!

Meer informatie over reserveringen, bel 0227-547349 of stuur een e-mail naar medemblik@optisporthealthclub.nl.