Bergen met DE-punten, goed voor de Voedselbank.
Bergen met DE-punten, goed voor de Voedselbank. (Foto: pr )

Douwe Egbert-actie Lions verlengd

HAARLEMMERMEER - Lions Club Haarlemmermeer is blij met het verlengen van de punten- en munten actie van Douw Egbert. Omdat de winkels, dorpshuizen en kerken tot 19 januari in Lock down verkeren komen bijna alle inleverpunten in de knel.

De actie is verlengd tot 15 februari

Deze jaarlijkse actie in de maand december is al jaren een groot succes. Vanwege corona wordt de actie dit jaar verlengd tot 15 februari.
De ruim 40 inleverdozen blijven waar ze zijn opgesteld, velen staan nu nog achter gesloten deuren. Behalve in de in Albert Heijn in Zwanenburg en Badhoevedorp.

Staaroperaties

De Lions kunnen al melden dat er al flink wat aan DE punten en Oud en vreemd Geld is ingeleverd. De Douwe Egberts punten worden omgezet in pakken koffie voor de Voedselbank Haarlemmermeer. Het Oud en Vreemd Geld kan in dezelfde inleverdoos en de opbrengst is bestemd voor staaroperaties in de derde wereldlanden. Voor 15 euro kan een blinde weer zien.

Twee prachtige acties ineen. Eventueel willen de Lions leden ook de punten en/of munten ophalen. Even bellen met dhr. W. Nederveen; 023-5613698.