Van werken bij DSV krijg je voldoening.
Van werken bij DSV krijg je voldoening. (Foto: Pr)

Werken bij DSV|Walk&Talk ouderenzorg

REGIO - Op maandag 16 november is er weer een DSV|Walk&Talk. Heb je interesse om bij DSV te komen werken? Wil je kennis met de instelling maken? Zien wat er mogelijk is? Ook in deze tijd wil de instelling graag op een creatieve manier kennis laten maken met de innovatieve organisatie. Natuurlijk op veilige anderhalve meter afstand en lekker actief met elkaar en buiten.

DSV organiseert daarom op maandag 16 november om 15:00 uur een wandeling met elkaar langs de locaties.

Stel je vragen en ontdek de locaties

De start is bij de locatie DSV|Parledam en al kennismakend lopen, op 1.5 meter afstand, naar de mooie locatie DSV|Duinrand, zo'n 1.5 kilometer verderop, die we van alle kanten bekijken en waar er meer over wordt verteld. Een prima manier om een eerste indruk te krijgen, sfeer te proeven en even kennis te maken.

Stel al je vragen, ontdek onze locaties, de werk- en natuurlijk de leermogelijkheden binnen DSV. En ga gezellig en al wandelend met de collega’s in gesprek. Misschien word jij wel onze nieuwe collega.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel graag van te voren opgeven.

Start: Locatie Parledam, Prins Hendrikkade 157, Katwijk. Opgeven kan via: peno@dsv-verzorgdleven.nl. Blijf thuis als je klachten hebt.