Ontmoeten bij de T Kar.
Ontmoeten bij de T Kar. (Foto: Pr )

Theeleuten voor moeders bij de T-kar

NIEUW-WEST Een ontmoetingsplaats voor moeders en aankomende moeders onder het genot van een lekker kopje thee. Dat biedt de mooi opgetuigde T-kar van T uit West. Moeders kunnen komen voor een ontspanningsmomentje. En niet zo maar thee, maar een kopje lokale, natuurlijke thee van zelfgekweekte theekruiden uit de tuinen van Nieuw-West. Immers, een ontspannen, gezonde moeder is een ontspannen gezond kind.

Met de T-kar verspreiden de mensen achter de T-kar de boodschap van de belangrijke eerste 1000 dagen van een kind. In T uit West workshops met jonge en ervaren moeders is het belang van een moment voor jezelf naar voren gekomen.

Verschillende kruiden

Daarnaast is de werking van de verschillende kruiden uit de T-tuin en het gebruik van de kruiden door de community vaak onderwerp van het gesprek.

Zelfgekweekte theekruiden uit de tuinen van Nieuw-West geven ontspanning

Verhalen delen

Samen kweken, maken en verhalen delen staan centraal in T uit West. Wekelijks zijn jonge en ervaren ouders welkom om mee te doen.

De kar staat 1 december bij Honingraat, op 8 december op het Osdorperplein, op 15 december bij de stadsboerderij en 18 december op de Van Moerkerkenstraat.

Website

Check de website www.thebeach.nu of de facebookpagina van The Beach voor meer informatie. T uit west is een samenwerking van Food4smiles en The Beach.

Afbeelding