Auto 24 Uurs Service durft de strijd aan

NIEUW-WEST - “Bij Auto 24 Uurs Service is er bewust een hogere prijs voor Apk. Marketingtechnisch zal het niet verantwoord zijn, maar uiteindelijk zal blijken dat wij het winnen.” Dat is de stellige overtuiging van Sebastiaan Visser die met zijn bedrijf Auto 24 Uurs Service aan de Osdorperweg 705 zijn klanten bewust wil maken van kwaliteit. Hij beseft zich terdege dat hij met zijn Apk-prijs vragen opwekt.

De familie Visser ademt als het ware auto’s. Van jongs af aan weet ook Sebastiaan niet beter of hij vertoeft tussen de gemotoriseerde vierwielers. Aan de Osdorperweg staat binnen de vakgarage, de Apk-beurt hoog op het prioriteitenlijstje. “Stunten met die keuring zie je tegenwoordig overal. Het is het gekende middel om mensen binnen te krijgen. Als je alleen de keuring rekent kun je aan het eind van de dag weinig omzet noteren. Daarom zien de mensen op hun factuur soms de meest onverwachte zaken verschijnen. “Daar doen wij niet aan mee. Geen stuntprijzen, schimmige voorwaarden of onverwachte kosten.”

Het verschil met zijn collega's schuilt in het feit dat er bij Auto 24 Uurs Service alleen gediplomeerde medewerkers werkzaam zijn. "Bij ons zal je, zoals bij dealerbedrijven vaak wel gebruikelijk is, geen stagiaires zien sleutelen aan je auto. Onze monteurs worden jaarlijks bijgeschoold. Dat is onze troef.”

Daar wil ik aan toevoegen dat je dan moet zorgen dat zoiets ook goed gaat gebeuren. Daarom die prijs met degelijke onderbouwing.”

Auto 24 Uur Service, Osdorperweg 705, Amsterdam. Tel. 020 2357809.