Dr. Robert Kanhai en zijn collega's zetten patiënten van Medische Kliniek Velsen op nummer één.
Dr. Robert Kanhai en zijn collega's zetten patiënten van Medische Kliniek Velsen op nummer één. Foto: Aangeleverd

Ultramoderne apparatuur en geen wachttijden bij Medische Kliniek Velsen

REGIO - De afdeling radiologie is deze maand gestart in Medische Kliniek Velsen. De kliniek focust op persoonlijke zorg van patiënten en zet daarom de nieuwste behandelmethoden en -apparatuur in. “De behoeftes en belangen van onze patiënten gaan voor alles”, aldus directeurs dr. Robert Kanhai en Cees-Jan Oostwouder.

Behandelingen worden vergoed uit de basisverzekering


Op de afdeling radiologie wordt ultramoderne apparatuur gebruikt, zoals de bucky voor röntgenfoto’s, echografie en de nieuwste Philips MRI 1,5 Tesla. “Voordelen zijn dat patiënten korter in deze MRI liggen en toch nauwkeurige en snellere diagnoses krijgen. Er zijn op dit moment geen wachtlijsten.” Medische Kliniek Velsen biedt behandelingen in neurochirurgie, orthopedie, plastische chirurgie, transgenderzorg en urologie.

Direct geholpen

“Er zijn geen wachttijden voor onder andere knie-, heup- en schouderprotheses en nek- en rugoperaties. Ook bij plasklachten worden patiënten direct geholpen.” Alle behandelingen worden vergoed uit de basisverzekering. Er is alleen een doorverwijzing nodig van de huisarts of specialist. De hele kliniek is coronaproof, ook de luchtventilatie.


Voor meer informatie: Medische Kliniek Velsen, Leeghwaterweg 1b, Velsen-Noord, 085-0600855, info@mkvelsen.nl.