Jonnie en Thérèse en Johan zorgen voor ene feestelijk diner.
Jonnie en Thérèse en Johan zorgen voor ene feestelijk diner. (Foto: Pr )

Thuis uit eten met Jonnie Boer en Uitgekookt

REGIO - December is de maand van gezelligheid, samen zijn en lekker eten. Maar dit jaar ziet het er toch iets anders uit. Jonnie Boer, eigenaar van restaurant De Librije, maakt het dankzij een samenwerking met maaltijdservice Uitgekookt voor heel Nederland mogelijk om te genieten van zijn ‘Zwolse stooftafel’.

Deze stooftafel kookt hij een paar keer per jaar, thuis in eigen keuken, voor familie en vrienden. Sommelier en echtgenote Thérèse zorgt natuurlijk voor de wijn. Hiermee wil het koppel het voor alle Nederlandse huishoudens mogelijk maken om te genieten van de kookkunsten van Jonnie.

Om de dinerbox te realiseren, zochten Jonnie en Thérèse een betrouwbare partner. Zodoende klopten ze aan bij Uitgekookt, een vooruitstrevende maaltijdservice die bezorgd in heel Nederland. Eigenaar Johan van Marle: “Wij weten natuurlijk als geen ander hoe je heel Nederland voorziet van verse gerechten met onze dagverse maaltijden. Ook hopen we hiermee toch wat extra feestelijkheid aan huis te bezorgen in deze gekke decembermaand.”

Proeverij

De Zwolse stooftafel is een proeverij voor twee personen, bestaande uit 12 gerechtjes en inclusief wijn van Thérèse en een dessert van het seizoen. Typisch Hollandse wintergerechten met een avontuurlijke twist, waaronder buikspek met 5-spice, Zwolsche stoof en bitterzoete sambalspruiten. "Pure ingrediënten, spannende specerijen en bijzondere smaakcombinaties”, aldus Jonnie Boer. "Perfect om op een koude decemberavond met z'n tweeën van te genieten.”

Bestellen

De dinerbox is exclusief verkrijgbaar in de maand december via Uitgekookt.nl en kost 69 euro per box. De box wordt geleverd op donderdag of vrijdag en is tot en met de zondag erop houdbaar in de koelkast en te gebruiken. De helft van de gerechtjes hoeven slechts nog verwarmd te worden in de oven.

Meer informatie via: www.uitgekookt.nl of tel. 085-04 06 065.