Zonnepanelen zijn een belangrijk onderdeel.
Zonnepanelen zijn een belangrijk onderdeel. (Foto: Maaike Poelen)

Renses Go! Green breidt uit

REGIO - Het Alkmaarse familiebedrijf Renses is sinds 2013 gespecialiseerd in duurzame mobiliteit met elektrische en hybride auto’s. Om actief bij te dragen aan verduurzaming van Nederland, breidt Renses Go! Green uit met het online en offline duurzaamheidsplatform CirQulus.

Uit heel Nederland komen mensen naar Alkmaar voor advies en aankoop van elektrische of hybride auto’s. Ondernemer en directeur André Renses is al jaren bezig met duurzame mobiliteit, om actief bij te dragen aan een leefbare wereld voor volgende generaties. “Het is onze plicht om nog zuiniger te zijn op de wereld. Klimaat-neutraal autorijden is een belangrijke stap in de goede richting, maar ook op andere vlakken kunnen we verduurzamen. Vanuit deze overtuiging zijn we CirQulus begonnen.”

Drie pijlers

CirQulus is de onafhankelijke adviseur voor zowel de particulier als de ondernemer. Via de drie pijlers Mobiliteit, Wonen en Lifestyle laat CirQulus zien dat verduurzamen leuk is en helemaal niet ingewikkeld.

Renses legt uit: “Je kunt bij CirQulus langskomen in de showroom aan de Parelweg 11 in Alkmaar. Hier helpen we met vragen, zoals: kan ik beter investeren in zonnepanelen, een elektrische auto, isolatie of circulaire meubelen? We weten alles over terugverdientijd, subsidie- en financieringsmogelijkheden. Voor iedere levensfase en levensstijl zijn er andere oplossingen om te verduurzamen.”

Veel autorijders maken via Renses Go! Green de overstap naar elektrisch om een steentje bij te dragen aan het milieu. Als die stap is gemaakt staan mensen ook open voor het verder verduurzamen van hun levensstijl. CirQulus is hiervoor het adres.

Zonnepanelen

Een belangrijk onderdeel van het assortiment van CirQulus zijn zonnepanelen. "Door de combinatie van goed advies, overzichtelijk aanbod en hoge kwaliteit helpen we je snel op weg met de meest passende oplossing als het gaat om het opwekken van zonne-energie”, zo vertelt Renses enthousiast. "We nodigen iedereen die mee wil doen met onze missie om te verduurzamen uit om bij ons langs te komen

voor inspiratie!”