Het filiaal van PartsNL aan de Burgemeester de Vlugtlaan.
Het filiaal van PartsNL aan de Burgemeester de Vlugtlaan. (Foto: Pr )

PartsNL zorgt toch voor een knallend uiteinde

NIEUW-WEST We kennen het allemaal, met spanning voor de toonbank van de vuurwerkwinkel staan en je ogen over al het vuurwerk laten rollen. Maandenlang er voor hebben gespaard en eindelijk is het dan zover, vuurwerk kopen. Samen met je vader of moeder in de vuurwerk winkel een keuze maken, het is eigenlijk onmogelijk zoveel keuze en je wil alles wel mee naar huis nemen.

''Zo heb ik ook gestaan met mijn vader toen ik kind was, vol spanning voor de toonbank en eigenlijk zo nerveus te zijn dat je geen keuze kunt maken'', vertelt de Raymond Berkhout van PartsNL. "Na een tijdje dan toch met een gevulde vuurwerktas naar buiten lopen en je dan man van de wereld te voelen met al je vuurwerk. Thuis gekomen al je vuurwerk gelijk uitstallen en met een brede grijns op je gezicht minuten lang te zitten kijken naar je collectie vuurwerk."

Ervaren

"Zoveel jaar later sta je dan met je eigen kind in de vuurwerk winkel en voel je de bekende spanning bij je eigen kind wat je zelf ook ooit heb ervaren. Ook jouw kind wil eigenlijk de hele winkel wel kopen en nadat de keuze is gemaakt ga je wederom met een gevulde vuurwerktas naar huis. Thuis gekomen gaat de tas direct open en wordt alles bekeken door een zeer enthousiast kind."

Om ervoor te zorgen dat deze traditie nooit gaat verdwijnen, heeft PartsNL Amsterdam aan de Burgemeester de Vlugtlaan 29-31, voor dit jaar een heel breed assortiment categorie 1 vuurwerk ingekocht met meer dan 25 verschillende artikelen.

Bestellen kan via: www.partsnlvuurwerk.nl of in de winkel van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Verkoop en afgifte vuurwerk vanaf 12 jaar.