De swingende kok.
De swingende kok. (Foto: Pr)

Plein ’40-’45 in de ban van Sinterklaas

NIEUW WEST - Winkelcentrum Plein ’40-’45 staat uitgebreid stil bij het feit dat Sinterklaas in het land is. Zo zijn er in het winkelcentrum verschillende kleinschalige activiteiten en kunnen cadeautjes voor de feestdagen gratis worden ingepakt.

Een vrolijke kok deelt lekkers uit

Winkelcentrum Plein ’40-’45 is ondergedompeld in vrolijke Sinterklaas sfeer. Zo deelde afgelopen weekend een vrolijke kok heerlijk lekkers uit. Voor wie deze heeft gemist, aankomende zaterdag is de swingende kok weer in het winkelcentrum te vinden.

Inpakstand

Om alle bezoekers van het winkelcentrum in deze tijd extra te helpen, is er een leuke inpakstand. Hier kunnen alle cadeautjes speciaal voor de feestdagen worden ingepakt, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om familie, vrienden of geliefde een mooi ingepakt cadeau te geven. De inpakstand is te vinden tegenover Albert Heijn op 5,12 en 19 december.

Wie met de auto komt kan overdekt parkeren voor 1,50 euro voor de eerste 3 uur in parkeergarage Plein ‘40- ’45. Wie langer blijft betaalt daarna 2 euro per uur. Vanuit de parkeergarage is het winkelcentrum zo te vinden.