Nivon gaat weer beginnen

NIEUW-WEST - Door de coronamaatregelen moest Nivon in maart dit jaar alle activiteiten stopzetten. Het gebouw De Wachter werd gesloten en er was geen ander onderkomen om de grotere activiteiten door te laten gaan.

Sinds kort heeft Nivon een eigen honk: een zaaltje op de begane grond in de vroegere Kramerschool aan de Nieuwe Laan in Osdorp, achter de winkels aan de Osdorper Ban. In dit gebouw, Station Wildeman, worden verschillende soorten activiteiten georganiseerd, waaronder die van het Nivon.

Jazzmiddag

De eerste activiteit is op maandag 14 december om 14.00 uur. De jazzmiddag over muziek uit en kort na de Tweede Wereldoorlog was in april al voorbereid vanwege 75 jaar bevrijding en die dan plaatsvinden.

De maatregelen rondom corona worden in de gaten gehouden.

Zo zit iedereen anderhalve meter van elkaar, bij de entree van het gebouw is het verplicht de handen te desinfecteren, de daarvoor benodigde middelen zijn aanwezig, en een mondkapje te dragen. Dit kapje mag in de eigen ruimte af.

Het aantal deelnemers is maximaal tien. Belangstellenden kunnen zich van tevoren aanmelden via tomsim1955@hotmail.com of 020 3373883. Bij meer aanmeldingen en voldoende voor nog een middag wordt het programma nogmaals gehouden op dinsdagmiddag 15 december om 14.00 uur.

Deelname kost 2 euro voor Nivonleden en 3 euro voor niet-leden.