De compacte elektrische Carver lijkt de perfecte oplossing voor OV-vrees te zijn
De compacte elektrische Carver lijkt de perfecte oplossing voor OV-vrees te zijn (Foto: aangeleverd)

Elektrische Carver oplossing bij OV-vrees

AMSTERDAM - Uitkijken waar je gaat zitten, een mondkapje op, het OV is niet zo populair meer onder de Nederlandse bevolking sinds de uitbraak van het Corona virus. Mensen hebben behoefte aan snel en droog van a naar b te komen, vooral in grotere steden, zonder teveel te moeten denken om de coronamaatregelen die in acht genomen moeten worden. Carver Europe speelt daar perfect op in, met hun elektrische driewielige stadsvoertuig. Niet alleen handig en duurzaam, maar ook nog eens 'fun' om in te rijden.

Swingend van a naar b

De Carver is een 45km/h elektrisch stadsvoertuig voor twee personen. Comfortabel en ook nog eens heel leuk om in te rijden. Deze elektrische Nederlandse uitvinding verenigt de voordelen van een auto en een scooter in één. Files en parkeerproblemen in de stad zijn verleden tijd door de makkelijke wendbaarheid. De accu heeft een actieradius van 100 kilometer wat gelijk staat aan een retourtje van Amsterdam naar Utrecht. Je zit alle seizoenen warm en droog en in de zomer kun je lekker uitwaaien door het cabriodak makkelijk op te rollen.

Carver meets Amsterdam

Voor de mensen die deze unieke Nederlandse uitvinding willen uitproberen is er goed nieuws. Het is weer mogelijk om een proefrit te maken. Op 19 september wordt een evenement georganiseerd bij James Autoservice Buurman in Amsterdam-Noord, waar iedereen gratis de kans krijgt om de kantelsensatie van de driewieler te ervaren.

Het evenement bij James Autoservice Buurman, Papaverweg 32 in Amsterdam-Noord duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Voorafgaand aan het evenement kun je je aan te melden voor een proefrit via https://carver.earth/try/, om je eigen tijdslot te reserveren. Tevens worden de Carvers voor en na gebruik gedesinfecteerd. Na de proefrit is er genoeg ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje jouw ervaring met de Carver te delen en alles te vragen omtrent de unieke eigenschappen van de Carver.