Wendy Pooters opent Crème Glacée in Nieuw-West.
Wendy Pooters opent Crème Glacée in Nieuw-West. (Foto: aangeleverd)

Crème Glacée nieuw horeca initiatief

NIEUW-WEST - Wendy Pooters van jaren actief als event organiser waarbij zijn verantwoordelijk was voor de organisatie van events voor onder andere Glamour en Vogue Magazine de Tina dag, Healthy Fest, Nike City Run, Legoworld en vele events voor Disney.

Nieuwe koers voor de herfst en winter

Wendy zag haar business na de eerste Corona persconferentie binnen één dag in duigen vallen. Als echte onderneemster besloot zij niet bij de pakken neer te gaan zitten maar te zoeken naar een uitdaging waarmee ze haar inkomen kon veiligstellen.


Zij liep hier letterlijk tegenaan toen ze in haar eigen buurt een mini horecalocatie leeg zag staan aan de Johan Huizingalaan 627 welke werd aangeboden als anti-kraak ruimte. Ze bedacht zich geen seconde, ontwierp een logo, en begon in de zomer een ijssalon welke al snel favoriet werd bij de buurtbewoners.


Met de herfst en winter in aantocht was het tijd voor een nieuwe koers en een nieuwe formule. Na een korte sluiting en in samenwerking met haar familie is Wendy nu sinds één week geopend met een menu van home-made Surinaamse gerechten aangevuld met crêpes en en nieuwe selectie ijsjes met wintersmaken.