Joris Linssen, Anita Witzier, Edson de Grace en Ramon Brugman schuiven samen met een aantal bijzondere gasten aan tafel.
Joris Linssen, Anita Witzier, Edson de Grace en Ramon Brugman schuiven samen met een aantal bijzondere gasten aan tafel. (Foto:Pr )

Grootste online kerstdiner bij Resto VanHarte

Om toch samen te kunnen zijn, organiseert KRO-NCRV samen met Resto VanHarte het Grootste Online Kerstdiner van Nederland. Woensdag 23 december vanaf 18.00 uur is iedereen welkom aan de grootste online kersttafel van Nederland. Joris Linssen, Anita Witzier, Edson de Grace en Ramon Brugman schuiven samen met een aantal bijzondere gasten aan tafel.

Op een groot aantal locaties in het hele land kunnen driegangendiners worden afgehaald, zoals bij de Resto VanHarte in Buurtcentrum Holendrecht. Thuis worden de gasten tussen de gangen door getrakteerd op muzikale optredens en een kijkje in de keuken van dit speciale diner. En wie zelf kookt, kan ook online meegenieten. Met het Grootste Online Kerstdiner van Nederland wordt iedereen uitgenodigd om alleen of samen met familie, vrienden, buurtgenoten of juist onbekend goed gezelschap samen te zijn.

Eenzaamheid

Het doel is om bij mensen die momenteel in een isolement zitten toch te zorgen voor verbinding in de samenleving. Uit onderzoek blijkt dat de helft van de Nederlanders zelf actief iets wil bijdragen aan het terugdringen van eenzaamheid. De bijdrage zit vooral in kleine dingen als een praatje maken en mensen bezoeken. De bijdrage aan het verminderen van eenzaamheid vindt vooral plaats binnen de eigen familie- en vriendenkring. Om deze reden zorgen KRO-NCRV en Resto VanHarte dat er voor iedereen voor een bescheiden bedrag een diner is en goed gezelschap.

Speciaal voor dit online kerstdiner bereidt Resto VanHarte een feestelijk driegangenkerstdiner voor 6 euro en 7,50 euro voor twee maaltijden. Bestellen kan via www.restovanharte.nl. De maaltijd kan opgehaald bij het Calvijn College, Pieter Calandlaan 3, 1065 KH Amsterdam.

Vanaf 18.00 uur op 23 december gaat iedereen in de studio met iedereen thuis aan tafel en wordt er samen genoten van een mooie avond.