Boekhandels Jaspers is ondanks de lockdown toch klaar voor ieders kerstinkopen.
Boekhandels Jaspers is ondanks de lockdown toch klaar voor ieders kerstinkopen. (Foto: pr )

Boekhandel Jaspers komt naar klanten toe

BADHOEVEDORP - Boekhandel Jaspers is een van de winkels die tot 19 januari de deuren niet mag openen. Maar dat weerhoudt de boekhandel er niet van er het beste van te maken, want er zijn toch verschillende manieren om in deze periode aan mooie boeken te komen, voor de kerst of zo maar.

Tijdens de normale openingstijden kunnen bestellingen voor boeken, kantoorartikelen en zo meer worden gedaan door de bestelling telefonisch door te geven via 020 659 3382. Een bestelling via een whatsapp berichtje kan op 06 247 959 04, per mail op boekhandel.jaspers@planet.nl of via de website.

Altijd bereikbaar

De webshop www.boekhandeljaspers.nl is natuurlijk altijd bereikbaar voor boekbestellingen. Daar kan het beste worden gekozen voor de optie ‘afhalen in de winkel'. Afhalen kan natuurlijk niet, maar medewerkers van Boekhandel Jaspers komen het dan persoonlijk bij afleveren.

Op deze manier hebben klanten geen last van overbelaste pakketdiensten die de bestelling te laat afleveren en worden ook nog eens verzendkosten uitgespaard, want in Badhoevedorp en ruime omgeving bezorgt Boekhandel Jaspers gratis.

Sjoerd Agterhof, eigenaar van Boekhandel Jaspers geeft aan dat hij hoopt dat veel klanten gebruik maken van deze service en ondanks de lockdown de lokale winkeliers zullen blijven steunen.