De oliebollenkraam op het Belgiëplein heeft ze dit jaar weer lekker vers.
De oliebollenkraam op het Belgiëplein heeft ze dit jaar weer lekker vers. (Foto: Pixabay)

Oliebollenkraam Belgiëplein blijft open

NIEUW-WEST - De oliebollenkraam op het Belgiëplein blijft open. Oliebollen kunnen wel alleen worden gekocht, het is niet de bedoeling om ze ter plekke op te eten. Oliebollenteam Mechelien en Chantal zijn blij dat ze met de kraam open mogen blijven, want ze bakken de oliebollen ieder jaar weer met grote liefde.

Het tweetal staat al een flink aantal jaren op de locatie Belgiëplein. Moeder en dochter bakken ze ter plekke en hebben intussen een gezellige klantenkring opgebouwd.

Bestellen kan

Bestellen voor oudejaarsdag is altijd al mogelijk geweest, maar dit jaar loopt het wat anders. Nu kunnen de oliebollen ook worden besteld, maar het oliebollenteam is genoodzaakt om zo een gecontroleerde mogelijke situatie te creëren op het plein.

Via www.oliebollen.me kan tot uiterlijk 30 december 17:00 uur worden besteld voor twee locaties: Belgiëplein Nieuw Sloten en bij de uitgang van de Makro Duivendrecht de Flinesstraat 9. Aangeraden wordt om niet tot het laatste moment te wachten met bestellen.

Bezorging

Voor de klanten op leeftijd die in de ouderencomplexen wonen aan de laan van Vlaanderen en de Ardennenlaan worden de oliebollen oudejaarsdag tot aan de voordeur, op gepaste afstand, bezorgd.

Daarvoor worden deze week flyers rond gestuurd met een beschrijving, zodat deze groep mensen telefonisch een bestelling kunnen plaatsen.