Illustrator Juliette de Wit geeft de workshop
Illustrator Juliette de Wit geeft de workshop (Foto: aangeleverd)

Activiteiten Kinderboekenweek in de OBA

NIEUWWEST - 'En toen?' is het thema van de Kinderboekenweek in de OBA die van vandaag, woensdag 30 september tot en met 11 oktober wordt gehouden. In de de OBA Osdorp, Osdorpplein 16, worden in deze periode twee activiteiten voor kinderen georganiseerd: de Klooimiddag en de Taal en Teken workshop.

''Pruttel, pruttel, zoef.. KABOOM!

Tijdmachine

Donderdag 8 oktober de Klooimiddag van 15.00 tot 17.00 uur. Kinderen maken hun eigen tijdmachine in de Maakplaats. Wat voor apparaat wordt bedacht om van geschiedenis naar toekomst en weer terug te reizen?

Reizen door de tijd

''Pruttel, pruttel, zoef.. KABOOM! Welkom in het jaar nul. Het is een feit je bent door de tijd gereisd. Maar hoe eigenlijk? Vloog je, zoefde je, teleporteerde je? Dook je in een gat in de grond of steeg je op als een raket? Wat voor apparaat gebruik jij deze Kinderboekenweek om van geschiedenis naar toekomst en weer terug te reizen?''

Informatie

De Taal en Teken workshop met Juliette de Wit is zaterdag 17 oktober van 14.00 tot 15.30 uur. Samen met kinderboekenillustrator Juliette de Wit wordt een verhaal verzonnen. Na een korte tekenles en -instructie gaan kinderen zelf aan de slag om een strip te maken.


De activiteiten zijn gratis, aanmelden is verplicht aan de balie van de vestiging of via osdorp@oba.nl.