Filiaalmanager Jelmen van der Linden en zijn team.
Filiaalmanager Jelmen van der Linden en zijn team. (Foto: Jumbo)

Nieuwe Jumbo winkel aan Osdorpplein

De nieuwe Jumbo winkel aan het Osdorpplein is vanaf 15 juli open voor de inwoners van Amsterdam en omgeving. Klanten hebben hier volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. De winkel opent haar deuren om 9.00 uur. Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer aan boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (geldig t/m zondag 19 juli).

Op 15 juli verwelkomt Jumbo haar klanten

Filiaalmanager Jelmen van der Linden vertelt: “De nieuwe winkel is prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om klanten te laten ervaren wat de succesvolle Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.

De nieuwe winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Ook hebben klanten keus uit allerlei culinaire en versbereide extra’s. Daarnaast halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Bovendien kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm, en kunnen zij bij de slagerij met grill-afdeling terecht voor vers vlees, zoals kip en spareribs. De winkel beschikt over zelfscanners . Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Colette Cloosterman-van Eerd, CCO en mede-eigenaar van Jumbo, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de opening: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Amsterdam mogen openen. De nieuwe Jumbo zoekt nog enthousiaste medewerkers. Kijk op www.jumbowerkt.nl.