Gerold Tilborg Pedagogisch Professional van het Jaar 2020!

Bij Impuls waren we al trots toen Gerold genomineerd werd voor Professional van het Jaar en nu hij gewonnen heeft, helemaal. Een resultaat waar we heel blij mee zijn, behalve Gerold zelf. Die kan het nog niet helemaal geloven.

Gerold werkt op BSO De Groeivilla in Nieuw Sloten, maar hij is ook op andere locaties te vinden van Impuls in Amsterdam Nieuw-West. Bijvoorbeeld om met collega’s nieuwe ideeën uit te wisselen of stagiaires te begeleiden. We hopen dat we met deze verkiezingsuitslag aandacht kunnen vestigen op de kinderopvangbranche.

Dus Gerold: Gefeliciteerd! Je nominatie is te danken aan collega Frank de Jong. Je teamgenoot Tanja Bontjes heeft je vervolgens op een mooie manier in de schijnwerpers gezet. Maar het meeste werk heb je natuurlijk zelf gedaan. We bedanken iedereen die aan je verkiezing heeft bijgedragen. En we hopen je nog lang in ons midden te hebben.

We feliciteren natuurlijk ook de genomineerden Vanessa Koorn en Jeffrey Alleman.

We zijn trots op al onze pedagogisch medewerkers. Laat Gerold symbool staan voor alle pedagogisch medewerkers die elke dag weer met zorg, liefde en aandacht kinderen opvangen en helpen opgroeien tot zelfstandige en wereldwijze burgers.

Gerold is nu een jaar lang ambassadeur voor het mooie beroep van pedagogisch medewerker. Dat betekent dat hij af en toe op bijeenkomsten van beroepsvereniging PPINK of congressen van Kinderopvang een rol als spreker of panellid krijgt.