Volg een zelfverdedigingscursus bij Zelfverdediging School Nusantara en voel je veiliger. (Foto: aangeleverd)
Volg een zelfverdedigingscursus bij Zelfverdediging School Nusantara en voel je veiliger. (Foto: aangeleverd)

Toegankelijke zelfverdedigingcursus

AMSTERDAM - Voelt u zich wel eens onveilig? ’s-Avonds op straat bijvoorbeeld, of in andere situaties waarin u zich bedreigd voelt? U kunt op een betrekkelijk eenvoudige manier wat doen aan dat gevoel. Met de speciaal ontwikkelde zelfverdedigingcursus van Zelfverdediging School Nusantara. Makkelijk toepasbaar en toegankelijk voor iedereen!

“Zelfverdediging is makkelijk te leren en leuk!”

Vechtsporten worden nog te vaak met agressie en ingewikkelde technieken in verband gebracht. De zelfverdedigingcursus van Nusantara bewijst het tegendeel: met eenvoudige maar effectieve technieken leert u om te gaan met dreigende situaties en voelt u zich niet zo snel meer onzeker. Topconditie, enorme spierbundels en een maximale leeftijd zijn daarom geen vereisten. Nusantara staat voor no-nonsense.

De trainer

U krijgt les van Stephan Polak, die dit super effectieve verdedigingsysteem heeft samen gesteld onder de supervisie van verschillende Grootmeesters uit Azië. Stephan is opgeleid door de absolute wereldtop tijdens een driejarig verblijf in Indonesië. Naast Pencak Silat beheerst hij Karate, Thaiboksen, Ju-jitsu en Taekwondo. Het beste en meest simpel uit te voeren van al deze krijgskunsten is verenigd in de Nusantara zelfverdedigingcursus.

De cursus

De cursus heeft als insteek het vergroten van het zelfvertrouwen, het geven van praktische tips en trucs en veel praktijkoefeningen en bestaat uit tien lessen. Iedere les leert u nieuwe slag-, afweer- en traptechnieken. Binnen de kortste keren bent u in staat om een aanvaller van het lijf kunt houden. Na het volgen van de cursus voelt u zich weerbaarder en zelfverzekerder en dat straalt u dan ook uit. De cursus start dinsdag 25 augustus, kost €100,- voor 10 lessen en wordt gegeven in de gymzaal van de 2eDaltonSchool, W.Witsenstraat 6-10.

Neem contact op voor meer informatie of inschrijvingen. Het aantal plaatsen is beperkt: 06-53 94 88 23 / www.zelfverdedigingschoolnusantara.nl.