Wie wordt de volgende beroemde Nederlandse producer? (Foto: Fokke van SaaneFotografie)
Wie wordt de volgende beroemde Nederlandse producer? (Foto: Fokke van SaaneFotografie)

Open lesweek bij Muziekschool Amsterdam in Osdorp

OSDORP - Wil jij ook muziek leren maken? Maar weet je nog niet wat je wilt? Muziekschool Amsterdam heeft in Osdorp van dinsdag 24 t/m donderdag 27 en op zaterdag 29 augustus een Open Lesweek. In een voorbeeldles kunnen kinderen diverse cursussen gratis uitproberen. Van peuters met hun (groot)ouders tot jongens en meiden in de tienerleeftijd.

Kom er achter wat bij je past

Op deze manier kunnen kinderen (en hun ouders) er gemakkelijk achter komen wat het beste bij hen past. Voor peuters en kinderen uit groep 1 en 2 zijn er aansluitend half jaar cursussen. Voor de overige kinderen zijn er jaarcursussen.

Cursussen

Muziek met peuters

(1,5 t/m 3 jaar)


Spelen met muziek

(groep 1 & 2)


Ontdek je instrument

(groep 3 & 4)


Instrumentles & samenspelen in een band of orkest voor beginners

(groep 5 t/m8)


Producer/Composer

(9 t/m 12 jaar)


Instrumenten uitproberen

Dit jaar kun je op zaterdag 29 augustus ook instrumenten uitproberen. Een compleet lesoverzicht met de exacte lestijden per locatie is te vinden op www.muziekschoolamsterdam.nl/openlesweek2020

Probeer het allemaal uit

Corona

Ook tijdens de Open Lesweek worden strikt de veiligheidsregels van het RIVM gevolgd. Alle deelnemers moeten zich daarom van tevoren aanmelden via de website. Zonder aanmelding is toelating helaas niet mogelijk. De muziekschool is te vinden op het Osdorpplein 14.

Wie gaat er mee muziek maken? (Foto: aangeleverd)