Een make-over voor het Lambertus Zijlplein in Nieuw-West en bewoners bepalen mee!
Een make-over voor het Lambertus Zijlplein in Nieuw-West en bewoners bepalen mee! (Foto: aangeleverd)

Groen, groener, groenst!

NIEUW-WEST - Stadsdeel Nieuw-West en De Gezonde Stad geven het Lambertus Zijlplein in Nieuw-West een groene make-over. Buurtbewoners mogen meedenken over het nieuwe ontwerp. Wat gaat het worden? Een mooie bloementuin, een groen terras of een ontspannen picknickplek?

De hele zomer kunnen buurtbewoners ideeën delen via de groene ideeënbussen bij stichting Kumbet, de Albert Heijn op het plein en de Pleinkamer, of door te mailen naar kiran@degezondestad.org.

Je kan hiervoor de flyer gebruiken die je in de bus hebt ontvangen of er een ophalen bij de Pleinkamer of Pluspunt, maar een eigen vorm mag ook! Deze ideeën worden verzameld als input voor het ontwerp en tentoongesteld in de Pleinkamer. In deze interactieve expo kun je alle inzendingen bekijken en de hele maand stemmen op verschillende voorbeeldontwerpen.

Op woensdag 2 september tussen 16-20u ben je van harte welkom tijdens de inloop ontwerpsessie om in gesprek te gaan met buurtgenoten en de ontwerper over jullie wensen en ideeën. Kom jij ook?

Meer info: https://degezondestad.org/projecten/40/lambertus-zijlplein