Iedereen is welkom op de open dag van Golfclub Ookmeer en Golfschool Tilon.
Iedereen is welkom op de open dag van Golfclub Ookmeer en Golfschool Tilon. (Foto: Daniel Rommens)

Open dag golfclub Ookmeer

GEUZENVELD - Op zaterdag 5 september is iedereen tussen 09.30 en 16.00 van harte welkom op de Open Dag van Golfclub Ookmeer en Golfschool Tilon. Kom langs en maak kennis met de club, de baan en onze golfleraar.Voel je vrij om mee te kijken hoe de PGA-Golfprofessional je de eerste beginselen van het golfspel laat zien en je zelf ook een balletje kunt slaan. Ook het eerste golfteam, dat uitkomt in de hoofdklasse en in 2015 kampioen van Nederland was, is aanwezig en zal meehelpen om je wegwijs te maken.

Gratis proefles/clinic

Gratis proefles/clinic van 10.00 - 11.00 uur en van 13.00 - 14.00 uur. Daarna is er de mogelijkheid om onder begeleiding van onze leden een paar holes te spelen op de golfbaan. Golfschool Tilon zorgt voor materiaal en ballen dus het is geheel gratis! Meld je aan via info@golfles.org of kom gewoon langs.

De golfclub is sinds 2001 gevestigd op sportpark Ookmeer, Abe Lenstralaan 8, 1067 MV Amsterdam.

Een laagdrempelige club waar iedereen van jong tot oud welkom is. Een 9 holes golfbaan en daarnaast een 9 holes shortgolfbaan, compleet met driving range, putting green en oefenbunker is dagelijks geopend.

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 september starten we weer met een kennismakingscursus. 8 lessen voor € 69,- incl. materiaalgebruik. De golflessen worden verzorgd door onze PGA-Professional Vasco en stagiaire Suzanne van Golfschool Tilon. www.golfles.org

Speciale aanbieding

Een lidmaatschap is zeer betaalbaar en wie tijdens de Open Dag lid wordt krijgt een speciale aanbieding. Direct alle dagen spelen van af 5 september 2020 tot 31 december 2021 voor slechts €298,-