Asv Blauw Wit O19 - Purmestein O19

SLOTENMEER - Donderdagavond 6 augustus was de aftrap op Sportpark Sloten van Asv Blauw Wit O19 tegen Purmestein O19. Binnen acht minuten was het eerste doelpunt voor de thuisclub een feit. Al snel was er een 0-2 achterstand. Asv Blauw Wit O19 bleef de overhand in de hele wedstrijd houden.

De E2GT Academy is met Blauw Wit de bovenliggende partij. Met name Keown Brown was de absolute man van de Match. Uiteindelijk is de wedstrijd met 8-2 gewonnen. Asv Blauw Wit was, mede door de dagelijkse intensieve trainingen van 4 a 5 keer per week tijdens de vakantie veel fitter en sterker was dan de tegenpartij. Hierdoor kon de club als team en als individu samen tot dit resultaat komen

Verbeterpuntjes

De wedstrijd kon met een nog hoger doelsaldo uitkomen, maar het vizier was niet altijd even scherp. Ook is het belangrijk dat de er meer aandacht is voor een ander, wie misschien beter in het veld staat. Hier moet de club de komende weken nog mee aan de slag.

Sportieve wedstrijd

Voor de neutrale kijker was het een heerlijke sportieve wedstrijd om te zien. Het is goed voor Asv Blauw Wit dat de club weer enigszins bloeit met een prestatief team die voornamelijk in de 5e klasse senioren zal gaan spelen een echte heuse uitdaging voor de jonge spelers zal zijn.

Sponsoren

De wedstrijd werd geleid door een goed fluitend trio met dank aan Reneal van de scheidsrechters commissie.


Het zag er strak verzorgd en gelikt uit. De club bedankt hun sponsors Garage Badhoevedorp & Amsterdam Schiphol Taxi